14. srpnja 2011.

Glasovi - dio II.

               











              

              Toga dana sunce je pržilo kao u paklu, nevjerovatna toplina spustila se na nas bez i malo milosti u svojoj namjeri da nas pokori. I zrak je bio težak, gotovo nemoguć za disati, a mi smo nosili vreće tek ovršenog ječma i gušili se u njegovoj prašini. Još se Josipu, dok je nosio, poderala vreća i sitna zrnca rasula su se po prastarim i trulim mlinskim daskama. Gazda je toliko bio ljutit da ga je gotovo otjerao kući. Smilovao se tako što mu je odbio od plaće i taj dan je radio bez dnevnice. Nikada ne bih pristao na takvo što, ali Josip je bio sretan, nije bio u situaciji birati, rekao je. Jedva nekako izdržali smo do kraja dana i potpuno slomljeni krenuli svojim kućama. Danas nitko nije razmišljao o birtiji, toliko smo se premorili da smo svi hodali samo u hlačama, noseći u rukama cipele i košulje. Znojni i prljavi, nije nas bilo briga za gazde koji bi u svojim kolima prošli pokraj nas i odmjeravali nas poput robova. U neku ruku to smo i bili.
               
                Dok sam hodao po užeglom suncu pogled mi je dosezao do Nje. Sjedila je na klupčici naslonjena na ogroman razgranati orah koji se nalazio isprek kuće i lagano njihala svoje tanke bijele nožice. Iako umoran potrčao sam tih stotinu metara i došavši pred nju kleknuo i naslonio glavu na njena koljena obgrlivši ju svojim snažnim rukama. Prošla mi je tankim prstima kroz kosu i čvrsto me uhvatila za ramena. U trenutku sam zaboravio na sav umor s kojim se moje tijelo borilo i prepustio se njenim prstima. Dok mi je lagano masirala vrat polako sam joj rukama prešao preko preko golih koljena i klizio ispod haljine po toplim bedrima. Udahnuo sam miris svježe haljine i zario nokte u njene noge privukavši ju prema sebi. Tiho je uzdahnula i nježno se nasmijehnula. Osjetio sam kako joj divlja krv teče venama i polagano se opire, prepušta trenutku. Podignuo sam glavu i pogledao u najljepši par očiju na svijetu. Dva smeđa badema sjajila su se i upijala me cijelog, tako iskreno i nježno, a u drugu ruku tako divlje i pohotno. Izvukao sam ruku ispod njene haljine i vrhovima prstiju dodirnuo male i meke usnice, uvijek meke i tople. Jezikom mi je prešla preko njih i lagano me ugrizla, nakon čega ih je nježno poljubila. Drugom rukom uhvatih ju za vrat i primaknem joj glavu prema sebi.
               
                Neko vrijeme smo se gledali i izgarali, plameni u našim očima gorjeli su za trenutak u kojem smo se nalazili, ne obazirući se za svijet, bez ikakve pomisli na posljedice. Prepustivši se emocijama polako smo se primaknuli licima i nježno spojili vlažnim usnama. Beskrajna količina emocija protresla nam je tijela poput jake struje prolazeći nam žilama kojima se vrzmala vruća bujica osjećaja. Još jednom. Pa opet. Onda još jednom. Ljubili smo se, nekontrolirano, nezaustavljivo, brzo i lagano, iskreno i snažno, obgrljeni u strasti isprepletenoj s znojnim tijelima.
               
                Unio sam ju u kuću, lagano posjeo na krevet i zakvorio vrata zaključavši ih. Skinuo sam znojnu košulju i hlače bacivši ih u sam ćošak sobe. Približavao sam se kadi iz koje se isparavala vruća voda prekrivena pjenom i mirisima kojima je odisala cijela soba. Ustala se sa kreveta i obgrlila me oko struka poljubivši me u suha usta. U meni opet izgara, sredina moga tijela bori se s prepuštenim udovima što užurbano trgaju vezice s leđa Njene haljine. Prekrasna i glatka leđa. U trenu haljina joj je skliznula na pod i tako ju ostavila potpuno neodjevenu, čistu i kristalno lijepu. Savršenstvo. Hrapavim i tvrdim prstima nježno sam joj uhvatio sitna ramena osjetivši kako joj bilo sve više ubrzava prepuštajući se divljim osjećajima.
               
                Imao sam osjećaj kao da lebdim iznad vlastitog tijela, ali sam osjetio svaki pokret njenih prstiju po mojoj koži. Masirala mi je lagano ramena snažno ih pritiskajući. Nježno me je uhvatila za lice i zarila glavu u kosu. Mirisala ju je. Gotovo sam mogao osjetiti kako ju trnci prolaze, kako se bori i trudi suspregnuti želju da me istoga trenutka zajaši i spoji se sa mnom. Išla je polako, što sporije je mogla, iako smo oboje gorjeli od želje za vođenjem ljubavi.
               
                Ustala se i lagano svinula svoje prekrasne noge kako bi mi se pridružila u kadi. Polako je ulazila i polegla svoje bijelo tijelo u vrelo vode uzburkano mojim prisustvom. Stavila mi je stopala na prsa. Gledali smo se neko vrijeme, a onda se okrenula i smjestila u moje naručje. Bože, mogao bih ovako ostati zauvijek.
               
                Ovo je bio trenutak kada me ništa ne može rastužiti i kada ni o čemu ne razmišljam, osim o Njoj. U ovakvim trenucima zapravo shvatim koliko se moj život raduje svakome danu, svakom satu i minuti koju Ona pogosti sa svojim prisustvom. Čak i kad me svi napuste i zaborave, nije mi bitno jer je Ona i dalje tu, uvijek ista i uvijek iskrena. Mislim da sam sretan.